Kategori: Kokebok

Lag god vin (1980)

Odd Tommelstad
Cappelen

Laks! (2001)

Victor Waldenström
Cappelen

Lam – spesialiteter fra hele verden (1085)

Recke, Gunhild von der
Ex Libris

Lammekjøtt (Hjemmets kokebokklubb) (1981)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Lavfett (2005)

Eirik Myhr (red)


lavFODMAP (2015)

Cecilie Hauge Ågotnes
Aschehoug

Lavkarboekspress (2012)

Ola Lauritzon
Schibsted




Lett – mett (2001)

Roede, Jeanette & Grete
Kagge

Lett og godt fra Hellas (1999)

Marie Louise Telegin og Jan Tennek
Orion

Lett og lekkert – Grill ()

Vibeke Bindslev
Aschehoug

Lett og lekkert – Sommermat ()

Bente Nissen Lundgaard
Aschehoug

Lett og lettvint (1998)

Grete Roede
Familievennen forlag

Lett og mett (1983)

Patten, Margaret
Den Norske Bokklubben

Lett, lekkert og lettvint (1986)

Hovberg/Erikkson (red)
Hjemmets kokebokklubb

Lettvint for små familier (det nye kjøkken) (1988)

Farstad, Bente-Lill
Hjemmets kokebokklubb

Leve livet! (u.å.)

Gøril Wiker
Aschehoug

Levende lys (2000)

Nina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe
Gyldendal fakta

Liten kokebok 94. tusen, litt slitt i rygg (1943)

Erken, Henriette Schønberg
Aschehoug

Livretter fra mange land (Hjemmets kokebokklubb) (1985)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Lutefisk (1997)

Jahn Otto Johansen
Teknologisk forlag


Man tager en hai… (1989)

Diesen, Tove
Schibsted

Mannfolkmat (1998)

Sverre Aurstad og Jan Swensson


Mat (1999)

Agneta Weiland
Orion

Mat for deg som trener (2012)

Niclas Ericsson og Camilla Porsman Reimhult
Cappelen Damm

Mat for kjappe hoder (hft) (2007)

Nicola Graimes
ExLibriz

Mat for travle (1986)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets kokebokklubb

Mat for travle (Hjemmets kokebokklubb) (1982)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag