Kategori: Kokebok

Lises jul (2016)

Lise Finckenhagen
Font forlag

Liten kokebok 94. tusen, litt slitt i rygg (1943)

Erken, Henriette Schønberg
Aschehoug

Livretter fra mange land (Hjemmets kokebokklubb) (1985)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Lutefisk (1997)

Jahn Otto Johansen
Teknologisk forlag


Man tager en hai… (1989)

Diesen, Tove
Schibsted

Mannfolkmat (1998)

Sverre Aurstad og Jan Swensson


Mat (1999)

Agneta Weiland
Orion

Mat for deg som trener (2012)

Niclas Ericsson og Camilla Porsman Reimhult
Cappelen Damm

Mat for kjappe hoder (hft) (2007)

Nicola Graimes
ExLibriz

Mat for Mons, 2 bind (1955)

Diverse
Cappelen

Mat for travle (1986)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets kokebokklubb

Mat for travle (Hjemmets kokebokklubb) (1982)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Mat fra hele verden – India (2006)

Beverly Leblanc
Spektrum


Mat fra hele verden – Kina (2006)

Annabel Jackson
Spektrum


Mat fra Jamies kjøkken (hft) (2001)

Jamie Oliver
Gyldendal fakta

Mat i mikrobølgeovn (1989)

Kerstin Sahlén
Cappelen

Mat i mikrobølgeovn (1989)

Sahlén, Kerstin
Cappelen

Mat i sikte (2002)

Rune Lillevik


Mat med mer (hft) (2012)

Berit Nordstrand
Fraiva

Mat mot kreft (2008)

Richard Beliveau og Denis Gingras
Kagge forlag

Mat og hus (1996)

Else Rønnevig
Bonytt

Mat og vin (1997)

Eirik Myhr (red)
Gyldendal

Mat på 15 minutter (hft) (2004)

Nina Dreyer hensley, Jim Hensley og Paul Løwe
Gyldendal


Mat som forbrenner fett (2007)

Caroline M. Shreeve
Gyldendal


Matgaver ()

Wenche Andersen og Christin Waleur Jansen


Matglede (1997)

Anne Willan
Damm