Kategori: Kokebok

Mat fra hele verden – India (2006)

Beverly Leblanc
Spektrum


Mat fra hele verden – Kina (2006)

Annabel Jackson
Spektrum


Mat fra Jamies kjøkken (hft) (2001)

Jamie Oliver
Gyldendal fakta

Mat i mikrobølgeovn (1989)

Kerstin Sahlén
Cappelen

Mat i mikrobølgeovn (1989)

Sahlén, Kerstin
Cappelen

Mat i sikte (2002)

Rune Lillevik


Mat med mer (hft) (2012)

Berit Nordstrand
Fraiva

Mat mot kreft (2008)

Richard Beliveau og Denis Gingras
Kagge forlag

Mat og hus (1996)

Else Rønnevig
Bonytt

Mat på 15 minutter (hft) (2004)

Nina Dreyer hensley, Jim Hensley og Paul Løwe
Gyldendal


Mat på norsk – for folk flest (hft) (2007)

Hansen, Bjarne Håkon (red)
Kom forlag

Mat som forbrenner fett (2007)

Caroline M. Shreeve
Gyldendal


Matgaver ()

Wenche Andersen og Christin Waleur Jansen


Matglede (1997)

Anne Willan
Damm


Mathjelpen for foreldre (2014)

Magnus Thorvik
Kagge forlag

Mattradisjoner fra Akershus (1998)

Mona Cappelen, Eva Haug og Elin Bjørge Løken (red)
Akershus Bondekvinnelag

Med smak av fugl (2000)

Marit Haugen, Åse Kringlebotn, Liv Leira og Guri Tveit.
Aschehoug

Mennesker og mat i Røyken og Hurum (hft) (1996)

Frank Tangen
Røyken og Hurums avis

Menyguiden (1997)

Inni - Carine Holm
Kunnskapsforlag

Mesterkokk på eget kjøkken (1994)


Wennergren - Cappelen

Mesterkokkens internasjonale Kokebok (1995)

Dimbleby, Josceline
Ex Libris


Middag med venner (2008)

Jane Price
Spektrum

Middagen er i boks (2007)

Valmot, Tove
Gyldendal


Milkshake og Gamalost (1988)

Kielland, Ruth Marcussen
Landbruksforlaget