Kategori: Kokebok

Middag med venner (2008)

Jane Price
Spektrum

Middagen er i boks (2007)

Valmot, Tove
Gyldendal


Milkshake og Gamalost (1988)

Kielland, Ruth Marcussen
Landbruksforlaget

Min første kokebok (1973)

Ursula Sedgwick
Husmorforlaget

Min yndlingsrett (1976)

Espelid, Ingrid
Gyldendal

Mine beste kjøkkentips (hft) (1983)

Hovig/Jebsen
Gyldendal

Mine lekreste kaker (1994)

Brita Olsson
Teknologisk forlag

Mitt eget kjøkken (1991)

Diesen, Tove
Cappelen

Mitt Italienske kjøkken (2001)

David Ruggerio
Könemann

mmm… ()

Cesilie Tanderø
Salsa forlag

MOIs lille røde (1995)


Henie Onstads Kunstsenter

Monas kokebok (2011)

Mona Halvorsen
Aschehoug

Moro-mat (1994)

Lynn/James
Litor

Moster Miriams matbok (1981)

Levin, Mona
Cappelen

Mums 2 – Folkets favoritter (2018)

Ketil Hegg og Daniel Albert
Kaktus forlag

Naturlig slank (2003)

Fedon Lindberg
Gyldendal

Naturlig slank med kost i balanse (2003)

Fedon A. Lindberg
Gyldendal fakta


New York bartenderes utvalg (2000)

Sally Ann Berk
Könemann

Nordiske nasjonalretter (2005)

Arne Brimi, Aase Strømstad og Eirik Myhr
Norsk Fakta Forlag


Norges beste vinkjøp 2004 (2003)

Ronold, Arne
Vigmostad/Bjørke

Norges nasjonalretter (2006)

Arne Brimi og Ardis Kaspersen
Norsk faktaforlag

Norsk Huusholdningsbog, faksimile 1833 (hft) (1980)

Hans Allum m. fl.
Ikaros forlag

Norsk Julemat (2006)

Aase Strømstad
Damm

Norsk laks på alle bord (1992)

Willy Wyssenbach (red)
Gyldendal/Eksportutvalget for fisk


Norsk mat (1981)

Olga Ambjørnrud, Ingunn Børke, Johanne Jansen og Elisabeth Moe (red)
Landbruksforlaget

Norsk mat og kultur (2007)

Arne Brimi og Ardis Kaspersen
Norsk fakta forlag

Norsk storfekjøtt ()

Bengt Wilson (red)
Opplysningskontoret for kjøtt