Kategori: Kokebok

Min første kokebok (1973)

Ursula Sedgwick
Husmorforlaget

Min yndlingsrett (1976)

Espelid, Ingrid
Gyldendal

Mine beste kjøkkentips (hft) (1983)

Hovig/Jebsen
Gyldendal

Mitt eget kjøkken (1991)

Diesen, Tove
Cappelen

Mitt Italienske kjøkken (2001)

David Ruggerio
Könemann

mmm… ()

Cesilie Tanderø
Salsa forlag

MOIs lille røde (1995)


Henie Onstads Kunstsenter

Monas kokebok (2011)

Mona Halvorsen
Aschehoug

Moro-mat (1994)

Lynn/James
Litor

Moster Miriams matbok (1981)

Levin, Mona
Cappelen

Mums 2 – Folkets favoritter (2018)

Ketil Hegg og Daniel Albert
Kaktus forlag

Naturlig slank (2003)

Fedon Lindberg
Gyldendal

Naturlig slank med kost i balanse (2003)

Fedon A. Lindberg
Gyldendal fakta


New York bartenderes utvalg (2000)

Sally Ann Berk
Könemann

Nordiske nasjonalretter (2005)

Arne Brimi, Aase Strømstad og Eirik Myhr
Norsk Fakta Forlag


Norges beste vinkjøp 2004 (2003)

Ronold, Arne
Vigmostad/Bjørke

Norges nasjonalretter (2006)

Arne Brimi og Ardis Kaspersen
Norsk faktaforlag

Norsk Huusholdningsbog, faksimile 1833 (hft) (1980)

Hans Allum m. fl.
Ikaros forlag

Norsk Julemat (2006)

Aase Strømstad
Damm


Norsk mat og kultur (2007)

Arne Brimi og Ardis Kaspersen
Norsk fakta forlag

Norsk storfekjøtt ()

Bengt Wilson (red)
Opplysningskontoret for kjøtt

Norsk Ukeblads store salatbok (1984)

Lindstad, Anne Karin (red)
Ernst G. Mortensson

Nostalgisk kokebok (2012)

Petter W. Blichfeldt Schjerven
Vega

Okse- og kalvekjøtt (Hjemmets kokebokklubb) (1979)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Ost på 75 måter (1983)

Bloch, Hanne
Cappelen

Ostegleder (1988)

Kielland, Ruth Marcussen (red)
Gyldendal/Meierienes prøvekjøkken

Ovnsretter (Hjemmets kokebokklubb) (1983)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Ovnsretter (Mitt kjøkken) (1985)

Olsson/Östenius (red)
ICA-forlaget