Kategori: Kokebok

Party ()

Christa Schlüter-Zeitz og Rosemarie Kolep (red)
Teknologisk forlag

Pasta ()

June Heggenhougen, Ulla Lindberg og Anne-Beth Sjaamo (red)
Hjemmets Bokforlag

Perfekte Tapas (2010)

Diverse
Spektrum forlag

Pizaretter til hverdag og fest (1987)

MacMillan, Norman
Fredhøis

PIZZA (2018)

Erik Sevaldsen
Aschehoug

Pizza (1997)

Redman, Hugh
Notabene

Raske retter (Hjemmets kokebokklubb) (1990)

Poppe/Farstad/Oftedal, red
Hjemmets Bokforlag

Raskt og enkelt (2005)

Eirik Myhr (red)
Spektrum forlag


Riktig bruk av ost (hft) (1965)

Ruth Marcussen
Landbrukets brevskole

Riktig kosthold (Hjemmets kokebokklubb) (1981)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Risretter (1987)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets kokebokklubb

Rundt bordet (2010)

Ann Kristin Wang, Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley
Versal forlag

Saft og sylt! (1936)

Mina Thiis
Damm

Salater (1985)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets kokebokklubb

Salater (2002)

Lyn Rutherford
Notabene forlag


Salig blanding (hft) (2011)

Renée Voltaire
Gyldendal

Saltmat og søtmat (1989)

Otto Haug
Dreyer

Saus (2001)


J. M. Stenersens forlag

Sauser (2001)

Michel Roux
Cappelen

Selskapsmat (1988)

Norma MacMillan
Den Norske Bokklubben

Sild! (1991)


Samlaget

Sjokolade (2004)

Jaqueline Bellefontaine
Spektrum

Sjokolade (2005)


Spektrum forlag

Sjokolade-Hjemmets kokebokklubb (1984)

Heggenhougen m.fl.
Hjemmets bokforlag


Skjell og skalldyr (Ingrids beste) (1991)

Hovig, Ingrid Espelid
Gyldendal

Skrubbsulten (2005)

Børge Ousland
Kagge

Slank deg med glede (1989)


Ernst G. Mortensen

Slank med fiber (1983)

Lasse Hessel
Medic group