Kategori: Kokebok

Store Norske Kokeboka (2000)

Anne Marie Lorentzen (red)
Skolebokforlaget

Sult (1999)

Diverse
Schibsted

Sund mat god helse (u.å.)

Ottosen, Carla
Skandinavisk bokforlag

Sunn mat ekspress ()

Helle Brønnum Carlsen og Martin Creutzer
iForm

Sunn mat er god mat (1987)

Sally Taylor
Tiden

Sunn mat i Wok (1991)

Andersen, Lynn
Aschehoug

Sunn og slank med Maria (2004)

Thommessen, Maria
Damm

Sunnere & sterkere med proteinrik mat (2016)

Kristine Weber
Cappelen Damm

Supermat i praksis (2009)

Gitte Høj (red)
iFORM

Suppe ()

Kristin Jacobsen
Aschehoug

Supper (1986)

Hans Jebsen (red. for den norske utgaven)
Gyldendal

Supper og sauser (Hjemmets kokebokklubb) (1980)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Supper og småretter (u.å.)

Thiis, Mina
Damm


Svinekjøtt (1985)

Hans Jebsen (red. for den norske utgaven)
Gyldendal

Takkemat (2021)

Ane Nordvik Hasselberg og Gry Nordvik Karlsen


Tapas – food of the world (2000)

Richard Tapper
Little Brown and Company

Tex-Mex (1997)

Eva Haukeberg Rinker
Gyldendal

Thailandsk – 100 grunnleggende oppskrifter (2007)

Myhr, Eirik (oversettelse)
Spektrum

The champagne spirit of celebration (hft) (1995)

Slavin/Petzke
Chronicle books

The little chicken cookbook ()

Joanna Lorenz (Publisher)
Ultimate editions

The little Fish cookbook (1996)

Joanna Lorenz
Ultimate Editions

The little herb cookbook (1996)

Joanna Lorenz (Publisher)
Ultimate editions

The little salad cookbook (1996)

Joanna Lorenz (Publisher)
Ultimate editions

The Nobel Banquets (1998)


Mixoft publishing

Ti på halv sulten (2000)

Tove Valmot og Ki Rokkan
Aschehoug

Tid til overs (2000)

Arne Brimi
Kagge forlag

Tidens bakebok ()

Lillemor Erken
Tiden

Tidens Kokebok (1938)

Erken, Lillemor
Tiden

Til bords (hft) (2008)

Yngve Ekern
Aftenposten

Til bords (hft) (2009)

Yngve Ekern
Aftenposten