Kategori: Kokebok

Supper (1986)

Hans Jebsen (red. for den norske utgaven)
Gyldendal

Supper og sauser (Hjemmets kokebokklubb) (1980)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Supper og småretter (u.å.)

Thiis, Mina
Damm


Svinekjøtt (1985)

Hans Jebsen (red. for den norske utgaven)
Gyldendal

Ta deg tid! (2003)

Nadia Hasnaoui
Kagge

Takkemat (2021)

Ane Nordvik Hasselberg og Gry Nordvik Karlsen


Tapas – food of the world (2000)

Richard Tapper
Little Brown and Company

Tex-Mex (1997)

Eva Haukeberg Rinker
Gyldendal

Thailandsk – 100 grunnleggende oppskrifter (2007)

Myhr, Eirik (oversettelse)
Spektrum

The champagne spirit of celebration (hft) (1995)

Slavin/Petzke
Chronicle books

The little chicken cookbook ()

Joanna Lorenz (Publisher)
Ultimate editions

The little Fish cookbook (1996)

Joanna Lorenz
Ultimate Editions

The little herb cookbook (1996)

Joanna Lorenz (Publisher)
Ultimate editions

The little salad cookbook (1996)

Joanna Lorenz (Publisher)
Ultimate editions

The Nobel Banquets (1998)


Mixoft publishing

Tid til overs (2000)

Arne Brimi
Kagge forlag

Tidens bakebok ()

Lillemor Erken
Tiden

Tidens Kokebok (1938)

Erken, Lillemor
Tiden

Til bords (hft) (2008)

Yngve Ekern
Aftenposten

Til bords (hft) (2009)

Yngve Ekern
Aftenposten

Tomat ()

Judy Williams
Spektrum

Tørst – 66 venner i baren (2001)

Jan Anders Hansson
Kagge

Tutti Frutti (2007)

Lindstrand og Lestrup
Damm


Urter i Provence (2002)

Anthony Gardiner
Damm


Vår gylne drikk (hft) (1987)

Diverse
Den norske bryggeriforening

Våre beste oppskrifter (hft) (1990)

Cederall/Bjerknæs (red)
Alcatel

Världens viner (1987)

Hugh Johnson
Wahlström&Widstrand

Varm mat til kalde dager (det nye kjøkken) (1986)

Krælius, Anna (red)
Hjemmets kokebokklubb