Kategori: Kokebok

Kjøkkenkalender 1987 (1987)

Heggenhougen m.fl.
Hjemmets bokforlag

Kjøkkenkalender 1988 (1987)

Oftedal m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Kjøkkenkalender 1989 (1989)

Bente-Lill Farstad og Oddrun Lyngstad (red)
Hjemmets Bokforlag

Kjøkkenkalender 1990 (1989)

Farstad m.fl. (red)
Damm


Kjøttfarse- og pølseretter (Hjemmets kokebokklubb) (1981)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Klippfisk Bacalao (2003)

Jahn Otto Johansen
Damm

Knallgodt! (2011)

Marit S. Marvik
Stabburet

Kokebok – Bra og rimelig mat (1997)


Forbrukerrådet (i samarbeid med Statens ernæringsråd)

Kokebok for alle (2011)


Helsedirektoratet


Kokebok for jenter ()

Denise smart
Spektrum

Kokebok for studenter (2013)

Nat Lambert
Norsk faktaforlag

Kokebok om 5 : 2 (u.å.)

Ulrika Davidsson
ExLibris

Kokeboken naturlig slank (2002)

Fedon A. Lindberg
Gyldendal fakta

Kokeboken, Dr. Atkins nye slankerevolusjon (hft) (2004)

Robert C. og Veronica Atkins
Pantagruel

Kokekurs i bilder ()

Annette Wolter
Norsk kunstforlag

Koking (1991)

Henry Beard og Roy McKie
Aventura forlag

Kongelige retter (2001)

Øyvind Risvik og kjøkkensjef Ove Aasen
Genesis


Korn – åkerens gull (hft) (1992)

Stein Frogner
Komitéen/Temautstilling Korn 92

Kraft (2001)


Forlaget Press


Kristinas kokebok – vegetariske retter (1982)

Samsing, Kristina
Norsk bokforlag

Krydderkokeboken (1959)

C. A. Strömberg (red)
Ernst G. Mortensens forlag


Kunsten å dekke bord (1999)

Merete Lie Hoel
J.M.Stenersens forlag

Kunsten å legge vin (1982)

Sampson, Betty
Grøndahl

Kylling (2000)

Annica Triberg


Kylling (hft) (2002)

Marit Haugen, Åse Kringlebotn, Liv Leira og Guri Tveit
Aschehoug

Kylling til små og store fester (1994)

Marit Haugen, Åse Kringlebotten, Vidar Lindblom og Guri Tveit
Gyldendal