Kategori: Kokebok

Desserter fra mange land (1953)

Maren Ambjørnrud (red)
Cappelen


Dessertgleder (1986)

Ruth Marcussen (red)
Gyldendal - Meierienes Prøvekjøkken

Dessertkaker (Hjemmets kokebokklubb) (1980)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Det gode lille (1999)

Berit Paulsson
Cappelen

Det Gode Norske Kjøkken (1992)

Hovig, Ingrid Espelid (red)
Gyldendal

Det gode søte (1999)

Stefan Holmström
Cappelen

Det nye kjøkken (1991)

Nina Broch Mathisen og Nina Skage (red)


Det Nye kjøkkenbibliotek , 12 band (1971)

Bang-Hansen, Odd (red)
Gyldendal

Det store norske Matleksikon, bind 1 (1996)

Uni Bysveen og Vibeke Holstein (red)
Bonnier

Det store norske Matleksikon, bind 2 (1996)

Unni Bysveen og Vibeke Holstein (red)
Bonniers

Det store norske matleksikon, bind 3 (1995)

Unni Bysveen og Vibeke Holstein (red)
Bonniers

Diabetesboka (2014)

Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hassler Barhaughøgda
Cappelen Damm

Din egen dram (1992)

Oskar Steingrimsen
Nimbus forlag

Din guide til gylden hjemmebaxt (1997)

Eddi Eidsvåg
Pantagruel


Drikk mer (2008)


Drivkraft forlag

Drinkar från förr och nu (1988)

Kronstam, Bengt-Göran
Systembolaget

Edle dråper (2001)

Torkjell Berulfsen
Cappelen

Egg kokebok (2001)

Peter Norman og Peter Carstens
Schibsted

Egg og osteretter (1980)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets kokebokklubb

En liten bok om hvitløk (hft) ()

Rosamond Richardson
Ernst G. Mortensen



En smak av Oslo og Akershus (2008)

Tom Helgesen
Tindlund forlag

En smak av Østfold 2 (2010)

Randi Lind og Tommy Tindlund
Tindlund forlag




Familiens store kokebok (1996)

Diverse
Familievennens forlag

Fedon Lindbergs PASTA (2004)

Fedon Lindberg
Gyldendal fakta