Kategori: Kokebok

Cuisine of the sun (1979)

Vergé, Roger
Butler and Tanner

Culinaria, 2 bind (1995)

Joachim Römer und Michael Ditter (Herausgeber)
Könemann

Danish akvavit (1975)

Henning Kirkeby
Høst & Søns forlag

De bedste chokoladekager (hft) (1999)

Wilson, Anne
Könemann

De beste GI – oppskriftene (2007)

Ola Lauritzson og Ulrika Davidsson
Gyldendal

Deilige desserter av alle slag (1988)

Erlandsson/Sahlén
Ernst G. Mortensen

Deilige frukt- og bærkaker (1985)

Kåsin, Britt
NKS - forlaget

Delicatissimo! (1986)

Luigi Valente, Ivo Caprino og Harald Heide-Steen jr.
Gyldendal



Den blårutete kokeboken (2001)

Hovig, Ingrid Espelid (red)
Gyldendal fakta

Den glade baker-fra korn til bakverk (1992)

Dotterud/Fjell
Landbruksforlaget

Den kulinariske Oslofjorden (2011)

Randi Lind og Tommy Tindlund
Tindlund forlag

Den Nye kokeboken- vår tids mat, 2 band (1961)

Moe, Ingeborg Bonde (norsk red
Norsk faglitteratur

Den nye maten -spis godt med færre kalorier (1979)

Bolin, Britt Sandquist
Aschehoug

Den nye smårutete kokeboken (1992)

Ingrid Espelid Hovig
Gyldendal

Den opprinnelege smaken (2003)

Arne Brimi
Kagge forlag

Den smårutete kokeboken (1995)

Ingrid Espelid Hovig
Gyldendal


Den store boken om kaker (2005)

Barbara Maher
Damm

Den store boken om salater (smussomslag) (1990)

Avallone, Alessandra
Den Norske bokklubben

Den store Dessertboken (2005)

Diverse
Könemann

Den store drinkboken (2005)


Spektrum forlag

Den store kokeboken (1995)


Teknologisk forlag

Den store kostholdsboken (1984)

Kristina Samsing
Norsk Bokforlag




Den store Wok kokeboken (2004)

Eirik Myhr (norsk red)
Spektrum

Den ultimate slankeguiden (hft) (2002)

Anne Larsen & Per Brændgaard Mikkelsen
Cappelen

Dessert og kaker (u.å.)

Thiis, Mina
Damm