Kategori: Kokebok

Dagens rett (1988)

Rasmusson, Birgitta
Schibsted

Danish akvavit (1975)

Henning Kirkeby
Høst & Søns forlag

De bedste chokoladekager (hft) (1999)

Wilson, Anne
Könemann

De beste GI – oppskriftene (2007)

Ola Lauritzson og Ulrika Davidsson
Gyldendal

Deilige desserter av alle slag (1988)

Erlandsson/Sahlén
Ernst G. Mortensen

Deilige frukt- og bærkaker (1985)

Kåsin, Britt
NKS - forlaget

Den blårutete kokeboken (2001)

Hovig, Ingrid Espelid (red)
Gyldendal

Den glade baker-fra korn til bakverk (1992)

Dotterud/Fjell
Landbruksforlaget


Den Nye kokeboken- vår tids mat, 2 band (1961)

Moe, Ingeborg Bonde (norsk red
Norsk faglitteratur

Den nye maten -spis godt med færre kalorier (1979)

Bolin, Britt Sandquist
Aschehoug

Den opprinnelege smaken (2003)

Arne Brimi
Kagge forlag

Den originale Pizza & Pasta Kokeboken ()

Ron Kalenuik
Magnanimity house publishing

Den rutete kokeboken (1982)

Ingrid Espelid Hovig (red)
Gyldendal

Den smårutete kokeboken (1995)

Ingrid Espelid Hovig
Gyldendal

Den store boken om kaker (2005)

Barbara Maher
Damm

Den store boken om salater (smussomslag) (1990)

Avallone, Alessandra
Den Norske bokklubben

Den store Dessertboken (2005)

Diverse
Könemann

Den store drinkboken (2005)


Spektrum forlag

Den store kokeboken (1995)


Teknologisk forlag

Den store kostholdsboken (1987)

Samsing, Kristina (red)
Norsk Bokforlag

Den store vegetarkokeboken (1994)

Spencer, Colin
Hilt & Hansteen

Den store Wok kokeboken (2004)

Eirik Myhr (norsk red)
Spektrum

Dessert og kaker (u.å.)

Thiis, Mina
Damm

Desserter (Hjemmets kokebokklubb) (1981)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag


Dessertgleder (1986)

Ruth Marcussen (red)
Gyldendal - Meierienes Prøvekjøkken

Dessertkaker (Hjemmets kokebokklubb) (1980)

Heggenhougen m.fl. (red)
Hjemmets bokforlag

Det glade vinvidd (1992)

Geir Salvesen og Inge Grødum
Aventura

Det Gode Norske Kjøkken (1992)

Hovig, Ingrid Espelid (red)
Gyldendal

Det gode søte (1999)

Stefan Holmström
Cappelen