Kategori: Kokebok



Bombe på gaffelen ()

Sverre Holm
Aschehoug

Bonniers Matleksikon , bind 4 Club-Eple (1995)

Unni Bysveen og Vibeke Holstein (red)
Bonnier

Bonniers Matleksikon Bind 1 Abal-Baca (1995)

Unni Bysveen og Vibeke Holstein (red)
Bonnier

Bonniers Matleksikon Bind 2 Baco-Boui (1995)

Unni Bysveen og Vibeke Holstein (red)
Bonnier

Bonniers Matleksikon Bind 3 Bouq-Club (1995)

Unni Bysveen og Vibeke Holstein (red)
Bonniers

Bord til fryd (2002)

Gerd Alfsen


Bornholmernes mad (hft) (1991)

Knudsen, Ann Vibeke
Bornholms museum

Bølgens vin (2002)

Toralf Bølgen
Gyldendal

Bravissimo (1990)


Far eastern press

Britt Kåsins store eggebok (1984)

Kåsin, Britt
Grøndahl & sønn


Cappelens kokebok (1991)

Aase Strømstad
Cappelen


Cattelins kokebok (1996)

Falk, Lars (tekst)
Wennergren/Cappelen

Champagne (1999)

Frédérique Crestin-Billet
Schibsted

Chili (2005)

Linda Doeser
Spektrum


Chinese cooking for American kitchens (1958)

Lee, Calvin
G.P.Putnam´s sons





Cocktails (hft) (2006)

Sandmann, Friedrich - Karl
Zabert/Sandmann

Coctailboken (hft-cappelens håndbøker) (1971)

Jansson/Melin/Söderberg
Cappelen


Cooking the greek way (1964)

Duncan, Maro
Spring books

Cross Over ()

Espen Hoff og Nils-Erik Egeberg
Kilden Forlag

Cuisine of the sun (1979)

Vergé, Roger
Butler and Tanner

Culinaria, 2 bind (1995)

Joachim Römer und Michael Ditter (Herausgeber)
Könemann