Kategori: Kokebok

Culinaria, 2 bind (1995)

Joachim Römer und Michael Ditter (Herausgeber)
Könemann

Danish akvavit (1975)

Henning Kirkeby
Høst & Søns forlag

Danish Akvavit (1975)

Henning Kirkeby
Høst & Søns Forlag

De bedste chokoladekager (hft) (1999)

Wilson, Anne
Könemann

De beste GI – oppskriftene (2007)

Ola Lauritzson og Ulrika Davidsson
Gyldendal

Deilige desserter av alle slag (1988)

Erlandsson/Sahlén
Ernst G. Mortensen

Deilige frukt- og bærkaker (1985)

Kåsin, Britt
NKS - forlaget



Den glade baker-fra korn til bakverk (1992)

Dotterud/Fjell
Landbruksforlaget

Den kulinariske Oslofjorden (2011)

Randi Lind og Tommy Tindlund
Tindlund forlag

Den Nye kokeboken- vår tids mat, 2 band (1961)

Moe, Ingeborg Bonde (norsk red)
Norsk faglitteratur

Den nye maten -spis godt med færre kalorier (1979)

Bolin, Britt Sandquist
Aschehoug

Den nye smårutete kokeboken (1992)

Ingrid Espelid Hovig
Gyldendal

Den opprinnelege smaken (2003)

Arne Brimi
Kagge forlag

Den originale Pizza & Pastaboken (u.å.)

Ron Kalenuik
Magnanimity house publishing

Den smårutete kokeboken (1995)

Ingrid Espelid Hovig
Gyldendal

Den store boken om drinker og andre drikker (1986)

Mariann Erlandsson
ICA-forlaget/Allers

Den store boken om kaker (2005)

Barbara Maher
Damm

Den store boken om salater (smussomslag) (1990)

Avallone, Alessandra
Den Norske bokklubben

Den store Dessertboken (2005)

Diverse
Könemann

Den store drinkboken (2005)


Spektrum forlag

Den store kokeboken (1995)


Teknologisk forlag

Den store kostholdsboken (1984)

Kristina Samsing
Norsk Bokforlag

Den store Ølboken (1991)

Michael Jackson
Pegasus forlag





Den store Wok kokeboken (2004)

Eirik Myhr (norsk red)
Spektrum

Den ultimate slankeguiden (hft) (2002)

Anne Larsen & Per Brændgaard Mikkelsen
Cappelen